Posa't el barret!
BE GOD IS

Qui som?

Espai Dual neix al carrer.

La companyia Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual, generant una gran complicitat amb el públic. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient on les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números on els tres personatges muts, interactuen en gags i petites històries sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s'hi val.

Les bases són la musica, el teatre i el circ. BE GOD IS part de la experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d'expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d'humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l'únic propòsit de fer gaudir a l'espectador.

 

“¿Quieres un show? ¡Ellos tienen un Show!” Ivan Morales

 

Gràcies per la vostra atenció i us recomanem que us poseu el barret.

 

Atentament,

Espai Dual

 

---

Intèrprets

Blai Juanet

 

(Barcelona, 29 de Gener del 1992), va començar al món del circ a l'Ateneu de nou Barris, influenciat pel seu pare Jordi “Boni” Juanet Julià amb qui s'ha estrenat al món de l'espectacle. Paral·lelament, ha cursat estudis de saxòfon, bateria i guitarra a l'escola de música Antàrtida. Ha participat en diverses series de Tv3, curtmetratges i un llargmetratge. Durant un any a Sud-àfrica va seguir ampliant els seus estudis musicals i va participar al projecte social, ZIPZAP School of Circus.es membre i cofundador de la companyia Espai Dual. Actualment, està dins del projecte teatral Els Malnascuts a la sala Beckett i cursa classes de verticals a l'escola de circ Rogelio Rivel.

Oriol Pla

 

Oriol Pla(Barcelona, 17 d'Abril del 1993), va començar al món del teatre amb creacions de Teatre Tot terreny Núria Solina, Quimet Pla i Diana Pla, amb espectacles de carrer, sota la direcció de Quimet Pla. Va participar en la producció del Teatre Lliure “Santa Joana dels Escorxadors” per Àlex Rigola i la seva gira Europea. Ha participat en dos TV Movies: “Gàbies d'Or” d'Antoni Ribes i “Mentiders” de Sílvia Munt i la sèrie de televisió “El Cor de la Ciutat”. En cinema ha participat en curtmetratges com: “Tots els Camins de Déu” de Gemma Ferrer i “Grafiti” de Lluís Quilez. També en dos llargmetratges en paper protagonista, “Animals” de Marçal Forés i “Any de Gràcia” de Ventura Pons. Va cursar el Stage Internacional a l'escola Estudis de Teatre de Berty Tovías sota la pedagogia de Jaques Lecoq. És membre i cofundador de la companyia Espai Dual amb l'espectacle “Cabaret K-Baræt” i és membre de la companyia Pressa Mata amb l'espectacle “Jo Mai” d'Iván Morales.

Marc Sastre

 

(Barcelona, 16 de Juliol del 1990), va començar al món de la música estudiant a diverses escoles des dels 5 anys. El seu instrument principal és la guitarra, encara que ha anat estudiant esporàdicament el piano, baix, bateria i veu. Ha creat i ha format part de diversos grups de música amb els quals ha tocat a varies sales de Barcelona i també a València, Madrid i Zaragoza entre uns altres. També toca a un duo de versions acústiques, "William Taylor & Co", amb el qual ha fet aproximadament 500 concerts sumant pubs irlandesos de Barcelona, noces, festes privades i festes majors. Ha participat amb el grup "Cecs de Esterri" (banda de la sèrie "Gran Nord" de Tv3) fent acústics a la ràdio, tocant a noces i a restaurants. És cofundador de la companyia "Espai Dual", amb la qual ha fet un espectacle teatre-circ-musical anomenat "Cabaret K-Barat". D'altra banda ha fet diverses gravacions com el disc "Unlimited" amb "Stop Stop", i produccions pròpies gravades amb "home studio" com a bandes sonores per vídeos promocionals de la revista "monografica.org".Actualment estudia el grau superior de Música Moderna i Jazz en el Taller de Músics.

Fitxa Artística

Direcció: Espai Dual

Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre

Producció: Espai Dual

Distribució: Aina Juanet

Disseny de llums: Núria Solina

Maquillatge: Diana Pla

Vídeo: Juan Gamero

Fotografia: Clàudia Serrahima

Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu


Premis

 • Premi al millor espectacle: 20ª Mostra de Teatre de Barcelona –Teatre del Raval 2015
 • Premi al millor actor per Oriol Pla: 20ª Mostra de Teatre de Barcelona – Teatre del Raval 2015
 • Primer premi del Festival “STRIPART2014”: XIX Mostra d’Art Jove d’Horta-Guinardó(Barcelona)
 • Primer Premi del Festival “Besmina 2014”: Festival d’Arte Jove de Carrer (Barcelona)
 • Premi del Públic “Estrena’t 2014”: Centre Cívic Casa Groga (Barcelona)
 • Primer Premi “Mostra Mínim 2013”: Centre Cívic Sarrià (Barcelona)

Tràiler

Tràiler de l'espectacle BE GOD IS, d'Espai Dual

Fotografies

Una imatge val més que mil paraules.

Calendari

Vine a veure'ns!


Dl
Dm
Dx
Dj
Dv
Ds
Dg

Properes 5

Últimes 5

Premsa

Be God Is és un espectacle sense text on s’hi diuen moltes coses, on es viatja per llocs fantàstics. El nen que tenim a dins quedarà fascinat amb el repertori de gags humorístics, acrobàcies de circ, dinàmiques de clown, màgia visual, ritme impecable i, sobre tot, amb la música. (...) Aquí del que es tracta és d’entrar en el seu joc. Ells juguen. Juguen amb el moviment corporal, amb l’expressió, amb la melodia. I ho fan molt bé perquè cada un d’ells és un artista amb un món molt complet al darrere. L’Oriol Pla és actor gestual i ballarí, el Blai Juanet ve del món del circ i el Marc Sastre és músic i té un repertori de recursos absolutament indescriptible. (...) La sensació de llibertat expressiva és total. Aquí tot s’hi val. Aquí del que es tracta és de tenir ganes de riure, de cantar, de passar-s’ho bé, de ballar per dins i per fora. En definitiva, ganes de viure. (...) Fes-te un favor i ves a veure aquests tres animals escènics. I quan surtis del teatre, no intentis definir el que has vist. Simplement somriu, amb ganes de viure. D’això es tracta.”

- Jaume Muñoz, Culturaca

BE GOD IS”: espectaculazo. Me habían dicho que Espai Dual eran buenos pero no creí que fueran TAN, TAN y TAN buenos. (...) ¡Menudo trío! Clowns superlativos, con energía a chorros y un control milimétrico de los movimientos. Músicos fenomenales, que tocan y cantan como hacía tiempo que no veía tocar y cantar en un escenario. Y bailarines. Y acróbatas. (...) Si nuestros programadores están alertas, lo pillarán al vuelo, porque esta joya ha de seguir y seguir.”

- Marcos Ordóñez, El País

Una afirmació tan agosarada com certa: si el concepte espectacle es pot definir amb un espectacle, l’espectacle en qüestió és Be God is. Que tothom prengui nota d’aquest nom: Espai Dual. I dels seus integrants: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre; dels seus tres bigotis i dels tres barrets que accionen la palanca d’un joc embruixador. Som davant de tres personatges muts que es prenen molt seriosament el joc, com a forma de vida, amb una ingenuïtat i una senzillesa que fa pensar en els germans Marx i les maneres de Chaplin.”

- Maria Junyent, Time Out Barcelona

Sobre l’escenari, es van muntant petites històries que van creixent fins desdibuixar-se en la creació d’una nova, quasi sense adonar-nos, passen i ens deixen un somriure als llavis o bé l’esclat d’una rialla generalitzada. (...) el què es va veure al Kiosc del Rec igualadí és un espectacle acabat, madur i rodó.”

- Iolanda G.Madariaga, Recomana.cat

Informació Tècnica

Espai

 • Escenari mínim de 5 x 4 x 3,50 d'altura
 • Càmera negra o cortina de fons
 • Sòl adequat per moviments acrobàtics

So

 • Caixetí amb 5 entrades cànon com a mínim.
 • 5 cables cànon per anar dels sistemes inalàmbrics, la pedalera i els dos micros al caixetí
 • Punts d’'electricitat preferiblement a la dreta de l’'escenari o al fons
 • En el cas de ser un teatre gran, necessitem micròfons d’'ambient
 • 2 monitors, dreta i esquerra a la part del davant de l’'escenari
 • PA (idealment amb subgreus) amb volum suficient per crear la sensació de concert

Il·luminació

 • L'equip d'il·luminació va a càrrec de l'organització
 • Disposem de plànol de llums

Uns altres

 • És necessària la presència d'un tècnic de la casa
 • Espai de càrrega i descàrrega i aparcament d'un vehicle
 • La companyia arriba 5h abans de la funció
 • Temps de muntatge, proves de so i llums: 3 hores
 • Temps d'escalfament corporal, musical i de veu: 1 hora
 • Temps de desmuntatge: 1 hora aproximadament
 • Camerinos (o espai suficient) pels preliminars de l'espectacle
 • Presa de corrent als camerinos


Aquestes condicions es poden adaptar a diferents espais amb prèvia consulta a la companyia.

---

Documents

Descarrega aquí el dossier d'Espai Dual

Descarrega aquí la fitxa tècnica

Descarrega aquí el plànol de llums

Descarrega aquí la fitxa tècnica de so

Contacta amb Nosaltres

Informació i Management

Aina Juanet
(+34) 645 93 81 12
espaidual@espaidual.cat*D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè queda informat de la incorporació de les seves dades en un fitxer automatitzat. El propòsit és informar-lo dels nostres serveis o activitats. Igualment, queda informat de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a que les seves dades siguin tractades per l'Associació Artística Espai Dual adreçant-se a: C/Cornet i Mas 63 bxs 2 BARCELONA, o bé a: espaidual@gmail.com o al telèfon: 645938112.